冇谂过公司附近开咗一间专门食刀削面嘅连锁店,其实我都几钟意食刀削面,所以我就决定今日食刀削面啦!🍜🍜呢一间刀削面嘅人客量比得上附近嘅谭仔人客量,🧍‍♀️🧍‍♂️见到佢哋有好多外卖单,门外都有好多人排队,相信呢一间应该唔会令我失望嘅😂我就决定咗要试一试「麻辣鸡丝刀削面」,有啲可惜嘅系麻辣唔可以同鸡丝分开上,由于我唔系好食得辣,所以我就拣咗小辣,但系小辣真系好鬼死辣,基本上我有半兜都食唔到,所以就浪费咗🥹然后我嘅同事叫咗「秘制牛筋腩饭」,当我见到侍应送上一碗饭上嚟嘅时候,我个口当场呆左,我相信戈碗饭系我三餐嘅食量🍚🍚🍚我同事们一致赞赏猪软骨真系好入味😋😋😋而且仲大大份😃最后,当然唔会少得刀削面,见到厨房嘅师傅攞住一大旧面团,系一大煲热水上面刮呀刮,刀削面就咁出咗嚟啦🤤🤤面嘅口感都比较烟韧🤤个汤底就还好啦!「麻辣鸡丝刀削面」$48「秘制牛筋腩饭」$60无+1服务费🥰

「麻辣鸡丝刀削面」$48
「秘制牛筋腩饭」$60