2022-08-11
一日嘅精神来源,唔少功劳都系来自于早餐,如果要食一个丰富嘅早餐,当然就唔少得All day breakfast、港式常餐、中式茶点、三文治及粥粉面饭等等,都系香港好常见嘅早餐☕️🍳🥚🥞有一段时间被公司安排去九龙湾启业返工,所以我都预早左时间番公司附近去食一个靓靓嘅早餐👍🏻估唔到启业邨美食嘅选择都好多😋👍🏻启业邨有一间餐厅叫「意乐餐厅」 ,香港有唔少新嘅屋村屋苑都有呢一间餐厅,主要系食比较西式嘅菜式👍🏻 感觉有少少萨莉亚嘅影子☺️于是我就试一试呢一间餐厅嘅早餐,发现原来佢地有牛角包啊,系我最钟意食嘅牛角包🥐依一set早餐都比较健康,食完之后又唔会太滞,有牛角包🥐,有沙律🥗,有野菌炒蛋🍄🥚,再配埋无糖嘅鲜奶麦片🥣,再加杯嘢饮☕️☕️⭐️野菌炒蛋配牛角酥 无糖鲜奶燕麦片 💰$40
⭐️野菌炒蛋配牛角酥 无糖鲜奶燕麦片 💰$40