2022-08-11
我又食汤加啦,不过今次我唔系食饭而系叫左乌冬,我发现佢哋嘅乌冬都比较特别,比出面嘅乌冬粗几倍😍食落去烟烟韧韧,虽然食落去系乌冬嘅味道,而且食落去都几好食,但系个外型真系好怪好粗🤣🤣不过呢个乌冬一定要浸落个汤度一阵先食🍜今次汤饭DIY 自选两菜1饭系:牛肉+腐皮鱼角+胜瓜 配 蕃茄汤 配 刀削乌冬+$4我都几钟意佢哋嘅腐皮余角,食落去有啲似食紧韩国鱼糕,不过系厚身又硬身少少嘅鱼糕,佢哋嘅牛肉都好滑,最钟意就系佢哋嘅胜瓜,好鲜甜🥬而我嘅朋友就嗌咗水煮鲜牛肉,一上到嚟就有好香嘅麻辣汤味道,而且水煮牛肉入边会有米宽粉😋😋超级烟韧,又入味,而且牛肉都好新鲜好滑,整体来讲都几好食👍🏻⭐️汤饭DIY 自选两菜1饭 💰$49⭐️水煮鲜牛肉 💰$55
⭐️汤饭DIY 自选两菜1饭 💰$49
⭐️水煮鲜牛肉 💰$55