2017-02-03
今日完全冇准备之下,误打误撞去咗沙嗲王食晚饭,仲俾我哋撞正地缚猫食咗个喵样饭! 本来打算去食P沙乞,但系有人话唔想去,所以我即刻转场去咗附近嘅沙嗲王,点知一上到去就俾我哋遇到地缚猫,我都知道最近沙嗲王同妖怪手表做紧Crossover,直到2月17日止 店内冇特别好大改动,只系每张枱餐牌见到地缚喵同埋一入门口有个大POPs可以供大家影相 窗边卡位都有唔同嘅剧照放咗喺度! 落咗单之后第一时间梗系去同咁多只喵影相先啦! 如果可以同埋地缚喵一齐食饭实开心死佢哋 虽然一场嚟到,但系都唔可以只系叫儿童餐㗎!所以我哋都Order番D大人食嘅嘢,呢个芝士焗牛柳饭无得顶,牛柳超林好易哨,芝士又香又拉到丝 印度薄饼配咖喱就必定嗌啦! 白咖喱猪扒饭都系我哋嘅至爱,因为唔太辣(几乎唔辣),所以都啱小朋友食 酥炸蒜香鸡翼同埋芝士馅饼都好好味道,两款都外脆内软滑,最紧要唔贵好平好抵食 叫饮品点少得一杯系地缚喵造型$29,原来有件啫喱喺饮品里面! 凡点选任何妖怪美食及饮品均配送全球独家贴纸乙张,全数共10款,集齐贴纸可贴上限定 A4 文件夹! 万众期待喵样饭出场啦!两个小朋友一见到即「哗!」一声,未
窗边卡位都有唔同嘅剧照放咗喺度!
落咗单之后第一时间梗系去同咁多只喵影相先啦!
如果可以同埋地缚喵一齐食饭实开心死佢哋
印度薄饼配咖喱就必定嗌啦!
万众期待喵样饭出场啦!两个小朋友一见到即「哗!」一声,未食都已经好开心!
平时去开卡通角色造型餐厅,多数遇着好睇唔好食,但系今次呢个喵样饭又好睇又好食!
最后再落Order叫埋呢碟铁板巨型鸡脾饭,真系成块面咁大只,仲有皮脆肉滑真系啖啖肉好好食!