众所周知,西环出名多Cafe,前排试左一间位于石塘咀香港大学站附近嘅主打度假风既Cafe,餐厅有多款特色早餐、主食同埋甜品;注意餐厅有限时90分钟喔~‣ 香草慢煮鸡胸蝴蝶粉($108)卖相唔错,慢煮鸡胸肉好嫩滑,Pesto酱汁配上煮到啱啱好既蝴蝶粉,整体味道唔错😋‣ 野莓麻糬窝夫配乳酪雪糕 ($68)窝夫卖相唔错,可惜窝夫食落唔脆身,唔系好新鲜整出黎既感觉~入面有花生碎馅料,麻糬冇咩味道,感觉都几一般;雪糕就正正常常,上面个d士多啤梨酱味道一般比较价,唔多推荐呢份窝夫🙆🏻‍♀️💭 C͟o͟n͟c͟l͟u͟s͟i͟o͟n͟餐厅装修好有田园风格,环境几chill;主菜味道唔错,甜品就一般,都可以考虑过黎同朋友黎hea下~💰Total: $176 ($88pp 已包括10%服务费)📍TBC|@tbc_cafe西环山道38号佳景阁地下1号舖🚩更多同类餐厅 #foodstep_cafe🚩更多同区餐厅 #foodstep_西环 #foodstep_香港大学 📣Like & Share & Follow @ourfoodstephk_ 🙏🏻多谢你既支持,成为我努力分享既动力💪🏻

‣ 香草慢煮鸡胸蝴蝶粉($108)

‣ 野莓麻糬窝夫配乳酪雪糕 ($68)

💭 C͟o͟n͟c͟l͟u͟s͟i͟o͟n͟

📍TBC|@tbc_cafe
西环山道38号佳景阁地下1号舖

🚩更多同类餐厅 #foodstep_cafe

🙏🏻多谢你既支持,成为我努力分享既动力💪🏻