平时翻工带饭既我今日竟然冇饭带,即刻search下公司附近有咩好嘢食,比呢度d甜品吸引而黎~意外比我发现呢间日式餐厅 (≧∇≦)由于我地两个为食喵太多款甜品想试,又怕太饱会饭气攻心所以我地叫左两份甜品,一份主菜share最后我地两个都撑住个肚仔翻office( ´ ▽ ` )ノLunch hour 等位唔算耐,10分钟就入座,而且上菜速度好快~^ↀᴥↀ^日式辛辣茄汁烟三文鱼扁意粉 $128酸酸辣辣,非常开胃既蕃茄意粉,配上烟三文鱼、菇、火箭菜~份量一d都唔少,跟左碗沙律菜同埋海带汤,lunch set仲跟柠檬茶,好抵! ^ↀᴥↀ^朱古力Oreo牛角包窝夫 $68牛角包好香脆,配上朱古力cream、oreo碎、朱古力酱再夹一啖朱古力雪糕冰火交融实在太感动喇O口O! 好rich好好味~ ^ↀᴥↀ^肉桂苹果牛角包窝夫 $68一样,牛角包好香脆,上面加左d苹果蓉(好似苹果批里面个d咁),好微既肉桂味怕肉桂既应该都接受到~夹埋苹果同vanilla雪糕一齐食,成件事好fresh!≧ω≦环境🌟🌟🌟🌟 上菜速度🌟🌟🌟🌟 整体食物评价🌟🌟🌟🌟 性价比🌟🌟🌟🌟 员工态度🌟🌟🌟🌟💰人均消费$145设加一服务
意外比我发现呢间日式餐厅 (≧∇≦)
由于我地两个为食喵太多款甜品想试,又怕太饱会饭气攻心
所以我地叫左两份甜品,一份主菜share
最后我地两个都撑住个肚仔翻office( ´ ▽ ` )ノ

^ↀᴥↀ^日式辛辣茄汁烟三文鱼扁意粉 $128
酸酸辣辣,非常开胃既蕃茄意粉,配上烟三文鱼、菇、火箭菜~
日式辛辣茄汁烟三文鱼扁意粉
 ^ↀᴥↀ^朱古力Oreo牛角包窝夫 $68
冰火交融实在太感动喇O口O! 好rich好好味~
朱古力Oreo牛角包窝夫
 ^ↀᴥↀ^肉桂苹果牛角包窝夫 $68