招聘中
薪金面议
10天前
餐厅: 譚仔三哥米線
资讯:

终于有机会试到黑白辛椒式啦!由见到张poster开始一直就好想食今日一试 不过不失应该系自己期望高左其实碗米线就系好食既!首先申报我平时系食揾胡辣10小🌶但呢碗肉骨汤米线最低程度只可拣5小🌶所以我忍唔住叫左杯冻柠茶降下🔥其次就讲下入面材料「白木耳 」第一次食,比黑木耳更爽脆,更索汤「黑胡椒猪扒 」只有两条加几粒肉骨,没有黑椒味道,肉质熬到好淋,吸晒汤汁「原粒蒜」扮星加坡肉骨茶,无乜太大作用,而且沉左底,食到最尾先见到「腐皮」汤味愈汤愈要有腐皮,咁先可以吸收所有精华「油条 」非常出色!油炸鬼分试脆卜卜,每食一啖点一下汤汁,又唔会好似粥铺果啲咁快淋,keep住脆卜卜好好味呀!售价$47平时自选转这款汤+$2如果心思思想试下可以先转下汤底不过介绍完后我谂我下次会叫返胡辣10小🌶
终于有机会试到黑白辛椒式啦!
由见到张poster开始一直就好想食
今日一试 不过不失
应该系自己期望高左
其实碗米线就系好食既!

首先申报我平时系食揾胡辣10小🌶
但呢碗肉骨汤米线最低程度只可拣5小🌶
所以我忍唔住叫左杯冻柠茶降下🔥

其次就讲下入面材料
「白木耳 」第一次食,比黑木耳更爽脆,更索汤
「腐皮」汤味愈汤愈要有腐皮,咁先可以吸收所有精华

售价$47
平时自选转这款汤+$2