一直想试嘅餐厅终于系将军澳开分店啦新开果排经常大排长龙我哋反正住附近,更系等多一排先去试餐厅位置系正戏院上一层,一上电梯右边就系位置算隐蔽,隐蔽到旧铺系咩我都冇印象 最钟意欣赏餐厅嘅装潢,我未去过其他分店但将军澳呢间系超级大,大到可以划分几个𝑎𝑟𝑒𝑎每个𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑑 𝑠𝑡𝑦𝑙𝑒都好唔同,各有特色 我哋坐呢个𝑎𝑒𝑟𝑎比较𝑔𝑟𝑎𝑛𝑑梳化好大好舒服,两个人坐一边都绰绰有余最正系呢幅画,仔细一睇原来系𝑆𝑡𝑎𝑟 𝑊𝑎𝑟𝑠 啲碟同凳都好靓🤩 枱与枱之间都算阔落 蓝芝士苹果薄饼系呢度嘅名物,一定要试我都系冲住蓝芝士苹果薄饼而嚟果然名不虚传,真系好特别、好好食一啲都唔漏,因为啲苹果仲有少少清新同𝑗𝑢𝑖𝑐𝑦 呢到嘅炸鱿鱼系我食过最好食嘅一食落去有𝑏𝑙𝑖𝑛𝑔 𝑏𝑙𝑖𝑛𝑔嘅感觉唔识形容,嚟试吓就知 蕃茄芝士焗肉丸就有啲普通胜在够多芝士,有拉丝效果 忌廉蟹肉大通粉都几多忌廉汁,唔会有啲通粉蘸唔到汁 𝐺𝑜𝑙𝑑𝑒𝑛 𝐿𝑎𝑔𝑒𝑟 做紧𝑝𝑟𝑜𝑚𝑜 $𝟻𝟶 𝑆𝑡𝑜𝑛𝑒 𝐵𝑢𝑜𝑛𝑎𝑣𝑒𝑧𝑎 𝑀𝑒𝑥𝑖𝑐𝑎𝑛 𝐿𝑎𝑔𝑒𝑟 𝟺.𝟻%,因为我哋坐得比较近雪柜,老公见到个樽巧打耳就叫咗枝嚟试如果想庆祝
一直想试嘅餐厅终于系将军澳开分店啦
新开果排经常大排长龙
我哋反正住附近,更系等多一排先去试
餐厅位置系正戏院上一层,一上电梯右边就系
位置算隐蔽,隐蔽到旧铺系咩我都冇印象

最钟意欣赏餐厅嘅装潢,我未去过其他分店
但将军澳呢间系超级大,大到可以划分几个𝑎𝑟𝑒𝑎
每个𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑑 𝑠𝑡𝑦𝑙𝑒都好唔同,各有特色

我哋坐呢个𝑎𝑒𝑟𝑎比较𝑔𝑟𝑎𝑛𝑑
梳化好大好舒服,两个人坐一边都绰绰有余
最正系呢幅画,仔细一睇原来系𝑆𝑡𝑎𝑟 𝑊𝑎𝑟𝑠

啲碟同凳都好靓🤩 枱与枱之间都算阔落

蓝芝士苹果薄饼系呢度嘅名物,一定要试
我都系冲住蓝芝士苹果薄饼而嚟
果然名不虚传,真系好特别、好好食
一啲都唔漏,因为啲苹果仲有少少清新同𝑗𝑢𝑖𝑐𝑦

蓝芝士苹果薄饼

呢到嘅炸鱿鱼系我食过最好食嘅
一食落去有𝑏𝑙𝑖𝑛𝑔 𝑏𝑙𝑖𝑛𝑔嘅感觉
唔识形容,嚟试吓就知

炸鱿鱼

蕃茄芝士焗肉丸就有啲普通
胜在够多芝士,有拉丝效果

蕃茄芝士焗肉丸

忌廉蟹肉大通粉都几多忌廉汁,唔会有啲通粉蘸唔到汁

忌廉蟹肉大通粉

𝐺𝑜𝑙𝑑𝑒𝑛 𝐿𝑎𝑔𝑒𝑟 做紧𝑝𝑟𝑜𝑚𝑜 $𝟻𝟶

𝐺𝑜𝑙𝑑𝑒𝑛 𝐿𝑎𝑔𝑒𝑟

如果想庆祝生日嘅朋友,可以嚟呢到,餐厅会播生日歌,全场都会知道有人生日,气氛几好咖🤩
蓝芝士苹果薄饼
炸鱿鱼