有时同朋友庆祝生日🎂 我就会谂起 La Famille嘅蛋糕🍰!戚风蛋糕采用日本面粉及新鲜农场鸡蛋🥚、北海道 Nakazawa忌廉制作♡⃛ 最钟意系佢有细size供选择, 蛋糕卖相好精致, 适合2-3人分享, 有好多唔同款式同口味拣, 可以一次过试多种味道, 适合小型聚会或庆祝生日🎉 💚⸝⸝ 香浓开心果 系我回购过几次嘅口味, 很喜欢💕 外层系开心果白朱古力脆皮、开心果cream、开心果碎, 里面系开心果味戚风蛋糕、鲜忌廉。开心果味好浓郁, 口感非常松软, 湿润绵密, 唔会太甜腻, 好好食😋🍁⸝⸝ 枫之谷 *全新秋季口味焦糖爆谷粟米戚风蛋糕 - 选用北海道黄金粟米制作🌽, 表面以焦糖爆谷及忌廉裱花作装饰, 内层加入朱古力粟米片脆脆、北海道鲜忌廉⸝⸝ 蛋糕充满粟米香气, 焦糖爆谷味都几突出!朱古力粟米片脆脆令口感与层次更丰富, 风味独特 𓆸 🌰⸝⸝ 冲绳黑糖栗子蒙布朗用上日本秋栗、法国栗子制作, 蛋糕内外都有大量栗子蓉, 口感顺滑、绵密柔软, 上面有原粒栗子, 搭配栗子cream、冲绳黑糖戚风蛋糕, 入口有香浓嘅黑糖同栗子味ꕀ🍊⸝⸝ 日本柚子使用来自日本高知县嘅柚子, 将糖渍柚子酱混入戚风

💚⸝⸝ 香浓开心果

🍁⸝⸝ 枫之谷 *全新秋季口味

🌰⸝⸝ 冲绳黑糖栗子蒙布朗

🍊⸝⸝ 日本柚子
使用来自日本高知县嘅柚子, 将糖渍柚子酱混入戚风蛋糕内, 有著柚子嘅天然果香, 配合幼滑嘅鲜忌廉, 轻盈清新ꕀ
2022-10-17
外卖自取