2020-10-19
@kan.teen热狗界黎讲 我谂你地一定有听过齐柏林热狗🌭️我都想试好耐(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)谂住睇下有几好食啊嘛😋今次外卖拎翻屋企食 虽然冻左少少 但整翻热就👌🏻🤪.👅美国洋葱圈热狗 套餐 $52我就配左细薯条同冰菠萝🍍而呢个热狗就由 洋葱圈🧅芝士粉🧀特式烧烤酱同法兰克福肠组成嘅🌭💁🏼♀️钟意呢个热狗有多重口感🧜🏻♀️有脆皮法兰克福肠 黑椒味浓🖤而洋葱圈 炸衣好脆 入面唔系一圈圈洋葱 反而系洋葱蓉🧅虽然同一般唔同 但我又觉得几正㖞成个配搭感觉好新奇😋加上我自己本身都好钟意食洋葱圈架🤤👍🏻跟住 个bbq酱好惹味 个包食落唔会干💦一般热狗皮系比较干身𠮶种 佢呢只系偏向外国个种汉堡包皮🍔外皮光滑 口感松软 而且有少少蒜香🧄🌭薯条方面 又粗又长👅 好鬼正💦同埋好脆 薯仔味浓🥔跟埋个千岛酱同蕃茄 掂啦🤪🤪👄总结:虽然呢种都只系平民快餐 唔会去到超级无敌好食🤣但热狗界黎讲🌭🌭我又觉得佢做得几唔错㖞✨✨又有诚意 又会有啲新嘅配搭🥒有好多分店大家经过试吓无坊啊💛———📍齐柏林热狗店 (太安楼) (西湾河)西湾河筲箕湾道57-87号太安楼地下A55A号舖#kanteen #kanteen香港 #kanteen
👅美国洋葱圈热狗 套餐 $52
👄总结:
———
📍齐柏林热狗店 (太安楼) (西湾河)
西湾河筲箕湾道57-87号太安楼地下A55A号舖
#kanteen #kanteen香港 #kanteen西湾河 #kanteen良心帮衬