呢间系佐敦嘅Heart Coffee环境都几大有室内同埋室外位置仲有透明枱櫈好有feel! ⁽(◍˃̵͈̑ᴗ˂̵͈̑)⁽ 💎!另外仲有多款蛋糕同埋靓靓拉花❣️而且仲有dinner set都几抵食~ ✻ Chocolate $46靓靓心形拉花 朱古力味香浓🍫 入口好滑✻ Set Dinner $148前菜可以拣1)香煎蟹饼配蕃茄沙沙 or2)牛肝菌鸡清汤 or3)暖虾沙律我哋拣咗开香煎蟹饼配蕃茄沙沙🦀几好食啖啖新鲜蟹肉!同蕃茄好match🍅主菜我哋拣咗纽澳良鸡扒意大利饭鸡扒份量都几多 而且鸡肉嫩滑🐔佢每日都有唔同嘅生酮蛋糕供应作为甜品控 我贪心地一次过拣咗三款蛋糕🍰✻ Carrot Cake $48卖相几靓🥕而且佢嘅cream几好食 甜度适中 唔会话好腻😋 口感丰富仲有啲提子干同果仁✻ Cheesecake Banana $55 🍌真系好香香蕉味!芝士蛋糕好松软🧀🍰饼底都好食ᰔᩚ (˶ˊᵕˋ˵)✻ Keto Black Sesame Tofu Cheese cake $65个人最钟意食呢一个🖤 口感好creamy真系有啲似豆腐咁好特别而且一入口已经好香芝麻味 yumyum😛

呢间系佐敦嘅Heart Coffee
环境都几大有室内同埋室外位置
另外仲有多款蛋糕同埋靓靓拉花❣️
而且仲有dinner set都几抵食~

✻ Chocolate $46

卖相几靓🥕而且佢嘅cream几好食
甜度适中 唔会话好腻😋 口感丰富仲有啲提子干同果仁

✻ Cheesecake Banana $55 🍌
真系好香香蕉味!芝士蛋糕好松软🧀🍰
饼底都好食ᰔᩚ (˶ˊᵕˋ˵)

个人最钟意食呢一个🖤
口感好creamy真系有啲似豆腐咁好特别