2024-05-14
行街唔知食咩好,发现哩间未试过。餐厅装修几靓,天花板好多花草装饰,打卡影相都几好📸👑椰香青咖喱青口 $168前菜唔知拣咩好就上吓个青口啦,结果有惊喜,平时食青口多数都系白酒忌廉,今次青咖喱又几特别,椰汁味好浓郁,咖喱好香,加上有少少辣就更惹味👍🏻 多士脆卜卜,配埋咖喱汁好味道😋✨黑松露鹅肝牛肉炒河粉 $178干炒牛河食得多,加咗鹅肝即刻感觉好高级😂 仲有埋黑松露升级不少🤭 估唔到黑松露配埋一齐咁夹,食到黑松露嘅香味又有河粉嘅镬气,鹅肝煎得好靓,外皮香脆内里嫩滑😍 牛肉肉味香浓但有少少韧。✨龙虾汤 $88龙虾汤配忌廉当然系perfect match,饮落香滑,味道浓而不过咸。✨炒芥兰苗 $88芥兰唔算系苗,好彩唔老😆 虾酱味道好香好浓,不过咸咗啲😅🔍整体感觉:环境都几干净企理,卫生都唔错。食物质素同味道都唔错,只系有少少美中不足。价钱的确唔算好平,性价比唔算太高,但都系值得一试嘅。
芥兰唔算系苗,好彩唔老😆 虾酱味道好香好浓,不过咸咗啲😅