2022-07-21
东铁线连接到港岛真系方便好多,港岛想去MOKO唔洗再喺太子行过去,直接搭到旺角东站又快又唔怕热😆 想食西餐又未试过哩间,见到all day breakfast就啱喇!lunch 时间人多多,好彩前面冇人等,所以第一张就到喇。如果大家去等位记得要企喺佢要求嘅位置等,企开啲都唔得架,就算冇其他人等都一定要企埋去,如果唔系唔会安排位畀你架(职员系咁表示嘅)✨升CUP晨光第一炮 $158巴马火腿同烟三文鱼正常,法式香肠有两款,味道都唔错。炒蛋几滑溜,蕃茄唔会酸,大啡菇嘅菇味略淡。牛角包牛油味香浓,咬落几松软。鲜果乳酪食落味道带少许芝士咸味。✨车起芝士牛堡配薯条 $158薯条香脆,面层撒上少许芝士丝,食落带点芝士味👍🏻 车打车士配牛堡梗系又香又浓郁啦😋 牛堡表面有啲干同硬身,中间反而几juicy。✨龙虾汤汤味几香,唔会太咸,仲有小龙虾肉,浓郁程度都算唔错,如果再浓啲更好😆✨冻蜜桃茶肥b嘅正常版同我嘅走冰版,颜色差好远😂 冰块溶解之后,茶味变淡咗;冇冰版当然系最浓味。蜜桃味几香又够浓,同时亦冇盖过茶味,饮落有茶味又带清甜桃味。🔍整体感觉:餐厅半露天形式,商场顶透点阳光照落嚟,感觉好开扬又relax
🔍整体感觉:餐厅半露天形式,商场顶透点阳光照落嚟,感觉好开扬又relax。座位隔离唔算太近,而我地仲坐到独立卡位,环境几舒适。员工态度就有待改善,接待女同事表示就算冇其他人等位,都一定要企到埋去等位座位度先当系等位,企出啲都唔得,好似阿妈教囝咁😅 食物都唔错,哩个set lunch 包埋龙虾汤同饮品,性价比都几高。