餐厅: 好吃吃光
资讯:

二访大角咀人气台式餐厅「好吃吃光」 好吃到令你吃光光😆✨ ✻月见蚵仔卤肉饭 HKD66呢度嘅招牌😆真系好多好多蚵仔!仲好大只:3 配埋流心蛋一齐食好满足 (˶ˊᵕˋ˵)而且卤肉饭肥瘦适中都好好食😋 仲有杯免费饮品 我哋拣咗阿萨姆红茶 都唔错 ᰔᩚ✻盐酥鸡 HKD42估唔到盐酥鸡份量咁多同埋咁大件!炸得啱啱好 外脆内juicy✨🐔正✻起司肉松蛋饼HKD35 我哋拣咗唔要菜(个人认为蛋饼同菜唔太夹🤣)有好多起司同肉松🧀 蛋饼好食 有台湾嘅味道🥰✻ 手工鲜奶麻糬 HKD42可以拣花生或者芝麻 我哋拣咗花生🥜 手工鲜奶麻糬舖上满满嘅花生粉 香气十足口感软软绵绵 入口好满足好好食~~~

二访大角咀人气台式餐厅
「好吃吃光」 好吃到令你吃光光😆✨

✻月见蚵仔卤肉饭 HKD66

阿萨姆红茶

✻盐酥鸡 HKD42
估唔到盐酥鸡份量咁多同埋咁大件!
炸得啱啱好 外脆内juicy✨🐔正

✻起司肉松蛋饼HKD35
起司肉松蛋饼

✻ 手工鲜奶麻糬 HKD42
可以拣花生或者芝麻 我哋拣咗花生🥜
手工鲜奶麻糬舖上满满嘅花生粉 香气十足
口感软软绵绵 入口好满足好好食~~~

阿萨姆红茶
起司肉松蛋饼