旺角 📌【 鸡翼山 】旺角弥敦道700号 T.O.P. This is Our Place 地下14号舗🎶 烧鸡翼 ... 我自细钟意食🎶 坐车去旺角成日经过呢间【 鸡翼山 】寻日早收工,特登过嚟旺角买外卖鸡翼 🍽️大乡里嘅我,唔知道原来有部机可以自助落单 😆 呢度嘅鸡翼多达10款,纠结咗一阵,我决定拣 Top.1【 文青玫瑰鸡翼🌹】& 人气【 黄金咸蛋黄鸡翼 🐤】我拣咗 $53 共六件 🤎【 鸡翼山 】鸡翼即叫即整,制作约 10分钟,全部新鲜热辣辣,名副其实做到外层脆皮香口,内层肉质嫩滑多汁 😋🌹文青玫瑰鸡翼先欣赏沾满蜂蜜嘅鸡翼,点缀著一片片玫瑰花瓣,散发著阵阵玫瑰花香,香甜清新,不甜不腻,而且好有口感,怪不得之系 Top one,超喜欢唷🌹🐤 黄金咸蛋黄鸡翼 咸蛋系我嘅超级钟意嘅东东 🧡 呢个沾满黄金咸蛋黄嘅鸡翼,莎莎口感,满口都系浓郁咸香嘅蛋黄酱,完全系邪恶爆晒灯 ! 令人有一吃再吃的失控感。 痴线 🔥 劲好食 • 劲好食 • 劲好食🔥🔅 总括而言,【 鸡翼山 】系我食过最好味嘅鸡翼 🤎 如果话【 鸡翼山】可能系世界上最好食嘅鸡翼↝相信也不夸张 🤭 仲有好多特别嘅口味,我都好想试
旺角 📌【 鸡翼山 】

🎶 烧鸡翼 ... 我自细钟意食🎶

🌹文青玫瑰鸡翼

🐤 黄金咸蛋黄鸡翼

🔅 总括而言,【 鸡翼山 】系我食过最好味嘅鸡翼 🤎 如果话【 鸡翼山】可能系世界上最好食嘅鸡翼↝相信也不夸张 🤭 仲有好多特别嘅口味,我都好想试 ↝ 期待回访 🩵

#鸡翼山
#烧鸡翼 #旺角美食 #旺角中心 #咸蛋黄 #玫瑰花 #不要仪态
2024-02-20
  • 黄金咸蛋黄鸡翼