香港夏天真系好热🫠 所以无时无刻都想饮冻嘢😩 系商场行过见到哩间甜品店有蜂巢雪糕🍦 之前系韩国食过想再食 但卖晒🤣 所以叫左其他嘢 BUZZ STAND系采用日本杉养蜂园嘅优质蜂蜜来制作饮品同食物 感觉健康些😋 舖头仲有卖蜂蜜 可以买返屋企冲水饮都得👍🏻🔍:#jcfood_将军澳 #jcfood_甜品✿ 芒果椰香乳酪蜜冰 ✿[$45]呢杯用料好丰富 有芒果 乳酪 椰子布甸 椰丝 开心果碎 都几重手 饮完好饱🤣 整体酸酸甜甜 布甸椰味🥥浓郁 弹牙👍🏻✿ 热情果芒果蜜茶 ✿[$35]天气咁热 梗系要饮番杯 fresh啲嘅嘢 热情果同芒果嘅嘢饮永远都系我嘅首选😋 酸酸甜甜 仲有滋润肌肤功效 值得推介 👍🏻 ✿ 抹茶窝夫开心果碎雪糕 ✿[$32]见到佢哋有自家新鲜制嘅窝夫🧇 好吸引 制作窝夫嘅鸡蛋🥚 面粉 同蜜糖🍯都系来自日本🇯🇵嘅材料 雪糕配上窝夫同开心果碎 一流😋✿ 麦卢卡蜂蜜雪糕 ✿[$45]蜜糖口感好稠密🍯 食落去个喉咙会凉凉哋 唔会好甜 仲要功效非常多 食雪糕之余又可以养生 👍🏻 软雪糕🍦奶味浓郁 两者好夹地址➸将军澳唐俊街9号PopCorn 2 1楼F87号舖★好食指数★:4.2/

🔍:#jcfood_将军澳 #jcfood_甜品

✿ 芒果椰香乳酪蜜冰 ✿[$45]