2023-03-11
经过太子闲逛,见到Winner Burger🍔已经被餐厅门口嘅设计吸引住,见到餐牌上有多款嘅特色汉堡,有座位可以堂食,巨型姜B纸牌打卡。我地Order 2款汉堡包套餐,可以升级套餐转小食同饮品,真喺好抵食!WB手打牛肉汉堡🐮🍔,Winner Burger嘅经典汉堡,手打牛肉汉堡扒🐮配千岛酱,配料好丰富,主要配搭煎流心蛋🥚、蕃茄🍅、芝士片🧀、生菜🥬;因钟意食蛋同菠萝就喺补钱加配嘅。盒上写上“蛋浆出没注意”,提示食汉堡包时鸡蛋会爆蛋浆,手打汉堡扒有浓郁嘅牛肉味道,面包厚身又松软,整体好美味,好值得再回购。WB菠萝鸡堡🐔🍍🍔,打开汉堡包盒,已经闻到炸鸡味道,配搭千岛酱,配料有鸡扒🥩、菠萝🍍、芝士片🧀、生菜🥬,;炸鸡扒好大块,食落够酥脆香口又惹味!小食拣咗蕃薯条同青山炸鸡,每款份量好多,薯条好香脆,炸鸡啖啖肉。饮品方面,拣咗樽装嘅蜜桃红茶🍹,口感清新又解渴。
饮品方面,拣咗樽装嘅蜜桃红茶🍹,口感清新又解渴。