2024-07-25
【📍旺角|正宗泰国菜🔥 大份抵食!适合大班人开心Share💖】推荐程度:●●●●◐抵食程度:●●●●◐———好耐冇上嚟家乐坊食饭喇🤓 咁耐冇食,再次返嚟水准冇都跌watt👍🏻 保持到正宗味道之余,仲冇缩水,依然大大份😍 加埋环境好舒服,推介俾朋友饭聚/家庭聚餐💖〈推荐〉正宗地道蚝蛋饼|$118.0超级大块‼️ 目测同我2只手掌差唔多大‼️ 好适合开心share💛 非常非常酥脆🔥 入口外表系化于口内🥹 炸皮好薄,整体都唔重粉感👍🏻 睇相都知道原因:系肉眼可见嘅半蛋+半蚝饼✨ 浓浓蛋香;蚝仔都粒粒涨卜卜好大粒;绝对系童叟无欺!点埋酸辣酱一解腻感,回头率100分💗🥘 招牌海鲜桶|$188.0酱汁酸度比较出众,开胃又清新🌱 虽然已经有个米饼可以点汁食,但建议加个饭/酥饼食,更加滋味👅 海鲜方面有大虾、墨鱼仔、青口,款式唔算特别多,但份量取胜🌟 呢款都系大班人食饭嘅开心share之选💛🍚 油饭|$20.0米饭粒粒分明、亦好够油香✨ 都几大碗,女仔可以share都得~ 如果叫有汁𩠌,一定要点碗𩠌饭👅🥬 新鲜生菜|$38.0解腻感嘅魔法,就系无加色水嘅蔬菜🪄🥹 如果有叫肉类,仲可以包住嚟食~ 系冇咩特别
推荐程度:●●●●◐
抵食程度:●●●●◐
———
解腻感嘅魔法,就系无加色水嘅蔬菜🪄🥹 如果有叫肉类,仲可以包住嚟食~ 系冇咩特别㗎喇,完全系私心嘅食法分享🙂↕️🫶🏻