2021-06-18
【 望到山顶缆车|饱览维港靓景的餐厅 】🍕上次搭缆车去山顶玩,我哋去左「Wildfire pizzabar」食Lunch,我哋好幸运,walk in都可以坐到窗边靓位,餐厅环境好开阳,落地玻璃令餐厅好光猛,维港景色一览无遗,成餐饭眼睛都离唔开窗外的靓景,好享受。🚠最开心应该系仔仔,可以望到山顶缆车上上落落,过足佢的缆车瘾。💕推介菜式 :💟北京功夫烤鸭Pizza北京功夫烤鸭Pizza好特别,烤鸭好嫩滑,酱汁香浓令人好开胃。我哋叫咗12吋,份量啱啱好,如果两个人食可以选择8吋的size。💟8oz安格斯牛肉汉堡汉堡size都几大,块牛肉好厚好入味,配搭的粗薯条大人小朋友都钟意食。💟卡邦尼意大利粉我哋点左小盐,唔太浓味啱唒小朋友食,意粉内有好多蘑菇和烟肉,但份量比较细碟,小朋友自己都食得哂。
💕推介菜式 :
💟北京功夫烤鸭Pizza