2023-03-17
1924 浏览
呢间系锦田嘅森野荟系全港首家围炉煮茶主题嘅亲子农庄🤍 环境超大成2万呎 仲有沙池、草坪、充气滑梯等等 好适合一家大细放假过嚟玩 亦好适合三五知已过嚟倾下计 饮下茶 打下卡๐•ᴗ•๐ 入面仲藤织伞 千秋 波波透明帐篷🫧大量花花同植物等等🌸🪴 好chill好有渡假风 令人感觉好似去咗小旅行🌿每人最低消费$50 12岁以下小童唔计仲可以免费泊车🚙 免加一性价比极高!真心好推介 ✻煮茶丰盛双人套餐$136我哋三个人share再另外散叫咗啲嘢食 menu可以参考尾图 真系几抵食🤣包一壶茶,配一个炭炉零食:红枣、棉花糖、花生、橘子、烧卖主食:番薯、土豆、粟米,年糕、吐司肉类:鸡翼、肉丸、芝士肠、牛肉(自带食物加收人头 $15 ,小童唔计)食物质素正常正常 佢有提供调味料~ 亦免费供应热水同埋餐具等等 虽然feel到职员好忙但佢哋态度好好!我自己觉得猪颈肉 烧番薯同埋薯仔几好食 乌冬都唔错🥰 烧棉花糖同埋吐司更加系冇得输!不过我同朋友挂住影相🤣📸 好多嘢食例如烧卖同埋丸类唔小心烧到变炭🫣 最估唔到嘅系佢嘅洗手间比想像中干净🤝🏻 同埋好难得就算唔多人都可以一齐烧嘢食 又唔使自己起火🔥🍖有兴趣嘅记住要提
每人最低消费$50 12岁以下小童唔计
仲可以免费泊车🚙 免加一性价比极高!
真心好推介
✻煮茶丰盛双人套餐$136
我哋三个人share
再另外散叫咗啲嘢食
menu可以参考尾图 真系几抵食🤣
包一壶茶,配一个炭炉
零食:红枣、棉花糖、花生、橘子、烧卖
主食:番薯、土豆、粟米,年糕、吐司
肉类:鸡翼、肉丸、芝士肠、牛肉
(自带食物加收人头 $15 ,小童唔计)
煮茶丰盛双人套餐
最估唔到嘅系佢嘅洗手间比想像中干净🤝🏻 同埋好难得就算唔多人都可以一齐烧嘢食 又唔使自己起火🔥🍖有兴趣嘅记住要提早预约 我自己都早咗成个月先约到星期日🤣🤣