<十小伏系列>昔日好食嘅光阴已不再嘅米线😢呢间曾经系我个人认为嘅荃葵青区米线TOP3 宜家已经跌出左😅排长龙唔代表好食‼️皱先生话细个开始食 之前一𩠌都系$28 但宜家越黎越贵 连酸辣都要当一个𩠌🙈真 心 好 唔 抵 食🥺 一味$40 两味$47 三味$54皱生话细个好食好多🥺跟住佢问左我一个问题:😅😅点解米线舖楼面一定系女人做 冇男人🧍‍♂️⁉️ 集思广益我应该点答佢呢啲咁无聊嘅问题一去到叫野食完全冇比时间我地考虑不过都明白佢地要做生意所以想快既我决定下次介绍一间好好食嘅米线俾大家 系葵涌! 我觉得系全葵青区最好食😽😽❤️Btw有冇人入咗米线关注组🤣大家留言分享下食过最好食系边间‼️♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎♧︎〖汤底🌶〗超油‼️ 成浸油系个面度😢见到都唔系好想食我叫咗中小辣 辣味都足够 但 系 剩系得辣味 之后汤底完全冇味。。。而且我已经叫咗多酸 但系冇酸味。。。好 失 望 😭 😭〖腩肉🌝〗又令我有啲失望🌚肉质好鞋 一堆干柴瘦肉咁不过份量都多嘅味道就一般啦至于皱生叫既腐竹得几块 仲要好薄好细块。。。😞
<十小伏系列>昔日好食嘅光阴已不再嘅米线😢

大家留言分享下食过最好食系边间‼️

〖汤底🌶〗
超油‼️ 成浸油系个面度😢见到都唔系好想食
我叫咗中小辣 辣味都足够
但 系 剩系得辣味 之后汤底完全冇味。。。
而且我已经叫咗多酸 但系冇酸味。。。
好 失 望 😭 😭

〖腩肉🌝〗
又令我有啲失望🌚
肉质好鞋 一堆干柴瘦肉咁
不过份量都多嘅
味道就一般啦

至于皱生叫既腐竹
得几块 仲要好薄好细块。。。😞