2020-03-18
💭 泰式猪颈肉炒金边粉🐖🍝|💰$60 + 紫薯鲜奶🍠|💰$12每隔一排就会突然间想食pad thai~😛 见平时啲金边粉多数都系陪虾🍤今次就拣咗猪颈肉.可能系lunch set嘅关系所以份量都比较少🥴好彩𠮶日都唔系好饱如果唔系一定唔够食🤣呢间嘅金边粉适合啲钟意重口味嘅人 但系对我来讲就觉得有啲咸´ཀ`佢侧边会有啲辣粉同埋花生粒俾你捞埋 但系记住唔好好似我咁一野捞晒所有辣粉因为真系太辣🌶会无左味觉🤣...杯紫薯鲜奶认真唔好饮(;_;)睇个样好似好靓咁但系饮落去同水无咩分别🥱点解紫薯嘅嘢饮成日都咁伏咁🥺.💭 小食拼盘✨|💰$98系一个好热气嘅组合🤣我会话佢唔值呢个价~咁多样嘢我觉得个春卷系好食 入边包住好多菜🥠其他都冇乜印象ʅ(◞‿◟)ʃ..如果系想来打卡影相嘅夜晚黎好似会靓啲~💕. 唔钟意太重口味嘅嘢食就唔好嚟呢间啦(*´∇`*)——————————————————📍 芳华绝代 (旺角)☃️地址:旺角界限街36号1-2楼💭推介指数:🍞🍞🍞 ( 𝕠𝕦𝕥 𝕠𝕗 𝟝 )·
💭 小食拼盘✨|💰$98
——————————————————
📍 芳华绝代 (旺角)
☃️地址:旺角界限街36号1-2楼
💭推介指数:🍞🍞🍞 ( 𝕠𝕦𝕥 𝕠𝕗 𝟝 )·