可能系深水埗最好食嘅burger!食过一次真系返唔到转头,仲要系良心小店💛🤪今日特登带埋朋友黎买外卖!·🍔至尊汉堡 (HKD 90)一见到个汉堡嘅时候真系「哗」左出声!超高超足料,系双层美国安格斯牛肉呀,果然系人气之选😍😮肉汁超Juicy,汉堡嘅外皮都超香脆👍🏼其实平时我唔太钟意食洋葱,但呢到嘅洋葱同烟肉真系炒得好香,最后全部食哂🙊汉堡仲有蕃茄同生菜,所以食落一啲都唔滞,仲加$20转左套餐,要埋薯条同可乐~真系超推介呀!!·🍔经典芝士汉堡 (HKD 67)虽然朋友食呢个轻量少少,但睇图都见到车打芝士厚到呢🤤🤤牛肉汁再配洋葱汁好清爽~咬落去真系会爆肉汁架👏🏻汉堡包仲系即叫即整,所以汉堡包都系用最新鲜嘅状态送上!岩哂食肉兽😋店铺仲超sweet会提供手套比大家方便进食,真系几体贴架!- 📍 Burgerman地址:深水埗钦州街65-71号地下

·🍔至尊汉堡 (HKD 90)

·🍔经典芝士汉堡 (HKD 67)

店铺仲超sweet会提供手套比大家方便进食,真系几体贴架!
📍 Burgerman
地址:深水埗钦州街65-71号地下