2022-11-08
适逢女朋友生日 🥳硬系要食好西㗎啦 见👧🏻钟意食西餐 而且我哋从来都冇食过风干牛扒 🥩 就拣Black sheep 旗下主打风干牛扒嘅意大利🇮🇹餐厅 充满佛罗伦斯风味 待应非常热情 会详细介绍Menu 如果系餐厅庆祝生日🎂 员工仲会一齐唱意大利文嘅生日歌🤵🏻♂️🤵🏻♀️ 好好气氛🥳✿ BISTECCA ALLA FIORENTINA ✿ [$1518]叫牛扒🥩果阵 职员🤵🏻♂️建议我哋拣三成熟所以我哋就跟佢嘅建议 牛扒🥩有足足3cm咁厚 好重碳烧味 而且佢完全唔会韧同冇筋 肉汁丰富 个酱好重蘑菇味🍄 好香 两个人食啱啱好 食扒前有 蔬菜条同蒜味包🥖 面包好烟韧 几有口感 👍🏻✿ Beef Ragu Pasta ✿ [$258]系手卷通粉 🍝手卷通粉烟韧韧 佢配埋炆好咗嘅牛肉 🐮牛嘅酱汁好浓郁 份量够一个人食👍🏻✿ Tiramisu ✿ [$128]侍应会攞住一大兜Tiramisu 不一啖俾我哋 系我食过算好食嘅Tiramisu 佢嘅甜度啱啱好 cream 好香😋★好食指数★:9/10★服务态度★:9.5/10 ★CP值★:7/10★🈶️加一★
✿ Beef Ragu Pasta ✿ [$258]
✿ Tiramisu ✿ [$128]