2020-03-22 78 浏览
小店装潢新颖,鲜黄色主调十分抢眼✨!而我比较深刻嘅系当中一块大布景板,上面有好多唔同姿势嘅蛋君,十分趣怪可爱🤣!.原来呢间小店嘅主打,就系百变、充满唔同特色口味嘅鸡蛋仔😋,口味选择仲有廿几款咁多,真系令人选择困难症发作🤣。.🔸 (HK$25)鸡蛋仔系即点即做,等候时间大概10分钟。喺包装就睇得出店主花心思经营❤️,冇用传统啡色纸袋仔,而用特别设计过嘅包装嚟盛载鸡蛋仔,用嚟打卡真系唔错👍🏻!虽然呢度唔系炭烧鸡蛋仔,但都做到有蛋香,而且外脆内软,味道唔错😋。另外,鸡蛋仔份量好足,成底鸡蛋仔我估都有8-9成系朱古力🍫,而且填满晒每粒鸡蛋仔😍。.🔸 (HK$34)除咗鸡蛋仔之外,呢度都有一系列即冲调嘅养生饮品,一场嚟到一于试埋😝。我点咗 ,西柚味比较出,味道清新🌿。其实中途发生咗小插曲,就系杯嘢饮喺临攞之际倒泻咗,不过店主好快咁重新冲调俾我👍🏻。.✨妹猪仔👧🏻💬: 呢度嘅鸡蛋仔口味真系好百变👍🏻!如果钟意甜食嘅,可以选择嘅有:、、、⋯⋯而如果钟意咸食嘅,就可以选择:、、⋯⋯另外都仲有其他特别口味,一于下次再试其他口味啦😋!
小店装潢新颖,鲜黄色主调十分抢眼✨!

🔸 [好多朱古力🍫鸡蛋仔] (HK$25)
鸡蛋仔系即点即做,等候时间大概10分钟。
好多朱古力鸡蛋仔

🔸[西柚桂花乌龙茶🥤] (HK$34)
除咗鸡蛋仔之外,呢度都有一系列即冲调嘅养生饮品,一场嚟到一于试埋😝。我点咗 [西柚桂花乌龙茶],西柚味比较出,味道清新🌿。其实中途发生咗小插曲,就系杯嘢饮喺临攞之际倒泻咗,不过店主好快咁重新冲调俾我👍🏻。
西柚桂花乌龙茶

✨妹猪仔👧🏻💬: 呢度嘅鸡蛋仔口味真系好百变👍🏻!如果钟意甜食嘅,可以选择嘅有:[好多朱古力🍫]、[抹茶红豆🍵]、[新鲜香蕉🍌]、[淮山紫薯🍠]⋯⋯而如果钟意咸食嘅,就可以选择:[熔岩双重芝士🧀]、[荣华腊肠]、[天朝麻辣牛肉🐮]⋯⋯另外都仲有其他特别口味,一于下次再试其他口味啦😋!
外卖自取
西柚桂花乌龙茶