【⭐️科学园八方栈|点心用心与精致🥢】精致嘅点心真系会好吸引我,睇得又食得!今次去到科学园嘅八方栈,环境好舒服,可以带狗狗一齐坐户外望住吐露港咁食。食咗咩?排名不分先后,今次全部都好钟意❤️,👫=可点二人前🍤👫黄龙蟹肉饺🍤👫云彩彩虹虾饺放在一齐上枱,卖相好靓好吸引,食落都好食,虾饺出色。🍤👫金钢煎锅贴最最好食系个炸网,千万不要放弃!🍤👫萝卜丝酥饼我系萝卜丝酥饼嘅粉丝,呢间做得够松化,咬落又唔会即碎,手工好好!🍤👫瑶柱鲜虾烧卖皇烧卖比较大粒,鲜虾好弹牙,无太多嘅肥猪肉,点豆瓣酱食一流呀!🍤👫妃子笑咸水角(必点)外型极讨好可爱,打卡热点啦!咬落去系有少少厚皮,但一粒粒小脆米又几好𡁻,底座系一个炸圈,炸馒头质地,都异常好食,我选佢为必点点心,因为气氛开心都好紧要!🍤百酱蒸虎皮凤爪好食,底用上四季豆做垫菜,心机诚意推都齐晒!🍤蟹籽虾多士虾多士跟一碟鸡酱,无谂过点鸡酱会咁意想不到嘅好味。😋🍤牛油果鳗鱼春卷(必点点心)样靓、炸得好香口、面头嘅鳗鱼同青瓜好夹,朋友本身想拨走青瓜,误会系装饰用,我建议佢照食埋,果然有惊喜!春卷啖啖虾肉,中间夹咗牛油果,口感有层次抵食!🥰赠送甜品呢下超级窝心,晚饭送糖水都经
【⭐️科学园八方栈|点心用心与精致🥢】

食咗咩?排名不分先后,今次全部都好钟意❤️,👫=可点二人前

🍤👫黄龙蟹肉饺
🍤👫云彩彩虹虾饺
放在一齐上枱,卖相好靓好吸引,食落都好食,虾饺出色。

🍤👫金钢煎锅贴
最最好食系个炸网,千万不要放弃!

🍤👫萝卜丝酥饼

🍤👫瑶柱鲜虾烧卖皇

🍤👫妃子笑咸水角(必点)
外型极讨好可爱,打卡热点啦!

🍤百酱蒸虎皮凤爪
好食,底用上四季豆做垫菜,心机诚意推都齐晒!

🍤蟹籽虾多士
虾多士跟一碟鸡酱,无谂过点鸡酱会咁意想不到嘅好味。😋

🍤牛油果鳗鱼春卷(必点点心)

🥰赠送甜品
呢下超级窝心,晚饭送糖水都经已买少见少,估唔到食个点心Lunch都有糖水送!仲要系好好味!我哋系狂点炸点心,饮返碗滋润嘅木瓜雪耳糖水,真系好加分!

🫖凤梨乌龙茶
有多款特色茶,茶钱不变

🫖八方栈
📍科学园2期16E大楼地下S087舖
🚙泊车最近可泊东翼16E区域,泊车优惠$200🆓1小时、$400🆓2小时
2023-09-17
  • 妃子笑咸水角