呢间系铜锣湾时代广场附近嘅Exotica Gelatea主打gelat同汉堡 值得一赞嘅系佢嘅汉堡包即叫即制热辣辣 好大个好饱肚 而且个包外脆内软好松化⁽(◍˃̵͈̑ᴗ˂̵͈̑)⁽ 同埋餐厅走欧陆式风格好有feel😆✻ Cauldron Burger 古代汉堡 Original $119见佢个名好特别所以叫嚟试吓😚 卖相都好特别 佢用木板上 面头个包系分开上😳 上面有啲chimchurri 酱酸酸咸咸咁 好match汉堡包!令成个口感更上一层楼ʕ •ᴥ•ʔ 仲要有二大块芝士好邪恶🧀🧀 另外仲有蕃茄同生菜~✻ Wagyu Burger 和牛汉堡 Combo $139Combo跟餐包埋薯条🍟 薯条系幼身个种 份量估唔到咁多😆 汉堡包好大个 而且和牛好厚身啖啖肉好juicy!肉质嫩滑唔勒好重牛肉味🐮同样有芝士🧀蕃茄🍅生菜🥬等等重点系个面包好松软同埋好香牛油味好好食😋✻ Blackcurrant Mango Drink $35跟餐加钱可以叫Mocktails 我哋拣咗Blackcurrant Mango Drink甜度适中 饮落有啲似啫喱糖嘅芒果味咁🥭🧡

古代汉堡

Combo跟餐包埋薯条🍟