2022-08-27
想试好耐 Sensu终于开黎太古🤩但每日都大排长龙 饿得济就放弃而回😂😂今日排半个钟到就到我地(。ì _ í。)吉列猪扒芝士欧姆蛋包饭 ($148)太古城店期间限定谂住一定要一试🤣卖相吸引 份量都算多 蛋包饭采用日本九州天然赤蛋 里面系昆布坚鱼豉油炒香咗嘅饭 粒粒分明(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 芝士酱系另上 可以用黎沾猪扒或者倒系上面食( ´▽`)猪扒系厚切 有啲鞋 本身系最期待呢个点知有啲失望😥相比下面个牛肉旋风蛋包饭就较为比失色🥲但睇食评啲人明明话外脆内软好好食 唔知系咪咁岩今次失准🥺章鱼烧风味薄饼面包 ($98)卖相吸引 面包松软 牛油味香浓 好重章鱼烧味 但略嫌佢咸咗少少🥲沙律配菜同蕃茄仔都几新鲜😆和风牛肉旋风蛋包饭配照烧汁 ($128)推荐❗️卖相无猪扒咁吸引 但有惊喜❣️旋风滑蛋做得好靓 滑蛋够滑 入面包住炒饭底 好有诚意🤤配上烧肉汁 非常惹味🥰最推荐都系佢啲嘢饮❣️既特别又好饮🥰靛($68)呢个又系太古城店期间限定 饮落几清爽 match返个夏天🤣仲好岩打卡用✨佢个底系椰子水 加上柠檬啫喱、蝶花豆茶啫喱、西瓜蓉 都几特别 同埋都几大杯🤣栗子焙茶奶茶配寒天 ($48)奶茶香滑 佢个底全部都系
吉列猪扒芝士欧姆蛋包饭 ($148)
太古城店期间限定谂住一定要一试🤣
章鱼烧风味薄饼面包 ($98)
和风牛肉旋风蛋包饭配照烧汁 ($128)
最推荐都系佢啲嘢饮❣️既特别又好饮🥰
靛($68)
栗子焙茶奶茶配寒天 ($48)
奶茶香滑 佢个底全部都系栗子 所以饮落都有浓浓嘅栗子味🥰奶盖上面仲有啲脆脆 加分🤤加上寒天感觉唔会太heavy🤣
❣️Cafe以露营为主题 环境都几靓 同适合打卡😆推荐佢啲嘢饮同牛肉旋风蛋包饭🥰佢都几多分店 每间分店个环境装修都各有特色 大家都可以打下卡🤤仲有唔同店嘅期间限定 好有心思🤍
想看更多食评 👉🏻@siu4mai_inthehouse