呢间系长沙湾嘅新沙洞澡堂以韩式澡堂为装修♨️ 有蓝砖小浴场🛁 圆镜🪞同埋花洒🚿等等可以影相打卡好特别⁽(◍˃̵͈̑ᴗ˂̵͈̑)⁽ 📸!而且啲食物都唔错😋‎ﻌﻌﻌ❤︎ 提拉米苏牛角酥窝夫 原价HKD58Croffle卖相吸引ᰔᩚ (˶ˊᵕˋ˵)而且口感超酥脆 面头有手指饼 Tiramisu嘅咖啡同酒香味啱啱好 Mascarpone Cheese好滑🧀 整体好好食🤎🧇 而且套餐+HKD38就食到!好抵😚‎ﻌﻌﻌ❤︎辣炒年糕 HKD148食韩国嘢点少得辣炒年糕🍢 😛️份量比想像中多 除咗年糕之外 仲有鱼糕同埋鹌鹑蛋🤍 年糕烟烟韧韧~ 鱼糕好大条 酱汁微微辣好惹味🤤‎ﻌﻌﻌ❤︎ 韩式水冷面 HKD98清凉嘅水冷面Q 弹口感一流 🍜 同微酸嘅汤底好match💓而且都好大碗!‎ﻌﻌﻌ❤︎ 晚市部队锅套餐 HKD348呢个套餐除咗有韩式牛肉部队锅之外 仲可以拣一款炸鸡同2杯野饮😆😋 部队锅卖相都好靓牛肉成朵玫瑰花咁🌹而且好足料 仲有肠仔年糕串 芝士 午餐肉 韩国面等等🤤 食到好满足好饱🫕‎ﻌﻌﻌ❤︎雪花芝士炸鸡 🍗套餐嘅炸鸡我哋拣咗芝士味🧀 炸鸡外脆内嫩 面头仲有大量芝士粉😎‎ﻌﻌﻌ❤︎雪岳山 原价HKD58 蓝白色富士山造型

‎ﻌﻌﻌ❤︎ 提拉米苏牛角酥窝夫 原价HKD58

蓝白色富士山造型好靓🗻打卡一流💙🤍
味道似淡淡哋乳酸梳打~套餐加HKD10😆
雪岳山

‎ﻌﻌﻌ❤︎ 西柚梳打特饮 💓
粉红色卖相好吸引 而且个杯仲有啲幻彩咁!
酸酸甜甜咁开胃又好味~ 上面仲有大大块西柚做装饰✨ 而且呢杯套餐叫系唔使加钱🥳
︎ 西柚梳打特饮

‎ﻌﻌﻌ❤︎ 茘枝马格丽米酒 HKD58
我哋另外叫多咗杯米酒🍶 真系有淡淡嘅荔枝味好香同米酒咪好夹~~
茘枝马格丽米酒

总结而言食物唔错份量都几大份
而且甜品同嘢饮都好高质!
仲有澡堂打卡位好特别🛁💙

提拉米苏牛角酥窝夫