晚餐已经想食好耐,不过人多多排队,今次12点前去到食lunch,终于唔洗排✌🏻 餐厅唔算好大,位置唔算好多,不过都坐得几舒适,较多都系以卡位为主,卫生程度ok。✨吉列猪扒定食 $69汤品几香唔系味精汤,但偏油。白饭香甜,粒粒分明有咬口。肉旁伴有椰菜沙律,可配枱上芝麻酱,酱汁较稀,味道都唔够香浓,所以感觉一般。吉列猪扒外脆内松软,完全唔会韧😋 ✨吉列鸡扒乌冬 $60白饭汤品+$5可以转乌冬,正宗赞岐乌冬烟韧弹牙👍🏻 吉列鸡扒同样系外脆内软,鸡肉仲好滑溜又够嫩够juicy🤤 ✨可乐 跟餐配 $9✨咸柠碧 跟餐配 $13罐装汽水一定稳阵,定食跟餐优惠价加配几抵饮。🔍整体感觉:餐厅环境唔错,服务就一般啦,职员态度都系一般,冇咩特别可以讲。但食物质素几好,两款肉类都做到吉列嘅脆口感觉,同时保留肉质嘅肉汁同软滑,以哩个价钱食到咁嘅质素,性价比真系超抵👏🏻

✨吉列猪扒定食 $69

✨吉列鸡扒乌冬 $60

✨可乐 跟餐配 $9
✨咸柠碧 跟餐配 $13
罐装汽水一定稳阵,定食跟餐优惠价加配几抵饮。

2022-07-06
  • 吉列猪扒定食