2023-07-24
呢度除咗食物出色之外 装修都好有心思好有日本风格 仲有达摩做装饰❤️🖤 门面亦好靓白色外墙加木框方形窗打卡一流🤍✻关东风寿喜烧 •本延特选黑毛和牛套餐 120g 卖相非常吸引 油脂分布好均匀肥瘦适中仲好大块!好重牛味而且肉质软腍❤️ 蘸上日本生鸡蛋之后口感更加香滑 有入口即溶既感觉!!🤤 寿喜烧汤底味道浓郁又唔会太过咸 仲有好多新鲜蔬菜🥬 例如菇 娃娃菜 蟹柳棒 芋丝、粟米🌽等等~ 我哋另外加$15升级饭做乌冬 乌冬口感烟烟韧韧非常好食!而且一人一锅好方便🍲😆 跟餐嘅沙律都好新鲜 仲有好多胡椒同埋芝麻酱!✻延上 •寿司丼 除咗寿喜烧之外 仲有推一系列既寿司丼价钱HKD138至HKD358 不等 我哋拣咗价钱最贵嘅延上 •寿司丼 放寿司丼嘅盒仔卖相好靓💛 有赤身 拖罗 拖罗蓉 三文鱼腩 甜虾 带子 三文鱼籽 油甘鱼 同埋𫚕鱼腩 全部刺身都好新鲜!!!拖罗同三文鱼腩都非常肥美 另外我同男朋友都觉得佢嘅油甘鱼好好食好出色😋😋😋
✻关东风寿喜烧 •本延特选黑毛和牛套餐 120g
✻延上 •寿司丼