餐厅: ARIA
资讯:

✻ Weekend Brunch ($888 pp)每人可以拣一款主菜 佢总共有五类嘅主菜可以拣:EGG🥚PASTA🍝FISH🐟PINSA🍕MEAT🥩每类都各自有2-3个选择我同男朋友拣咗🐟同🥩🐟Paper Baked: Lightly Spicy Tomato Sauce Mediterranean Style卖相好特别 有个胶袋仔装住块鱼咁🤩之后就会帮我哋用铰剪剪开个袋仔~条鱼好滑好滑好滑 而且好浓蕃茄味🥰🥩Agnello & CaroteAustralian Lamb Saddle,Charred Carrots, Celery Root我哋食𠮶日冇晒羊 所以转咗猪脸颊~有种小惊喜 因为even better😆😆猪脸颊煮到好腍身好好食😋呢度嘅环境好靓好舒服 而且大大块玻璃望到中环嘅美景 配埋蓝天白云打卡一流💙🤍仲有露台可以出去影相📸️Weekend brunch 自助餐有好多唔同嘢食例如各式各样嘅海鲜🦞 沙律🥗 甜品🍰 芝士🧀生蚝🦪 等等等等我觉得最特别嘅系有即切火腿好正!仲有一板蜂巢🍯 超级香甜我同男朋友都好钟意💓另外水牛芝士都好好食 我哋拎咗好多粒🤣当然仲有就系生蚝🦪!我哋每人
✻ Weekend Brunch ($888 pp)
每人可以拣一款主菜
每类都各自有2-3个选择

我同男朋友拣咗🐟同🥩

🐟Paper Baked:
卖相好特别 有个胶袋仔装住块鱼咁🤩
之后就会帮我哋用铰剪剪开个袋仔~
条鱼好滑好滑好滑 而且好浓蕃茄味🥰

🥩Agnello & Carote
Australian Lamb Saddle,
Charred Carrots, Celery Root
我哋食𠮶日冇晒羊 所以转咗猪脸颊~
有种小惊喜 因为even better😆😆
猪脸颊煮到好腍身好好食😋

呢度嘅环境好靓好舒服
而且大大块玻璃望到中环嘅美景
配埋蓝天白云打卡一流💙🤍
仲有露台可以出去影相📸️

Weekend brunch 自助餐有好多唔同嘢食

我觉得最特别嘅系有即切火腿好正!
仲有一板蜂巢🍯
超级香甜我同男朋友都好钟意💓
另外水牛芝士都好好食 我哋拎咗好多粒🤣

当然仲有就系生蚝🦪!
我哋每人食咗大约一打😆
唔算好大只 但可以任食👍🏻
重点系好新鲜好正 仲有淡淡嘅海水味
谂返起都想再食🤤

龙虾好推介 非常之大只
而且肉质好爽口鲜甜🦞!
我觉得好新鲜同埋好好食😳

另外佢嘅甜品卖相好吸引
我自己好钟意食佢哋嘅朱古力🍫
真系又靓又好食🥰 同埋都好推介佢嘅奶冻~~
仲有朱古力喷泉⛲同雪糕🍦️😻

最后都想赞下呢度嘅店员非常之friendly☺️