2023-02-13
之前喺黄大仙北馆食过韩阁,今次嚟到餐厅隔离买韩式三文治、前菜,仲有各式日韩台产品。记得即时免费登记成为会员,可以有88折优惠㗎!✍🏻 /软壳蟹牛油果蛋沙律烤脆三文治▪️价钱:HK$58▪️美味指数:♥♥♥♥♡店员话呢款三文治比较热门,睇个名都比牛肉、猪肉轻食啲,所以我都叫咗嚟试试!三文治即场烘烤,再搽酱,食落系蒜蓉包嚟,夹埋一大只软壳蟹,净系只蟹都抵返晒。谂唔到晚餐食咩嘅话,推荐试吓呢份三文治🥪✨✍🏻 /辣章鱼▪️价钱:HK$78▪️美味指数:♥♥♥♥♥呢度啲前菜望落或者唔太起眼,但系味道同份量真系超惊喜,一定要买嚟试吓!店铺一共有23款自家制韩式前菜,仲有2个份量拣,大份约300克,细份约200克。辣章鱼真系超惹味,系生嘅腌制章鱼,仲有蒜头杀菌,𩠌饭一流,极力推荐🐙✨✍🏻 /酱油小鱼干▪️价钱:HK$68▪️美味指数:♥♥♥♥♥酱油小鱼干好啱做下酒小食,比较有咬口,而且大份嘅300克其实真系有排食😆✨✍🏻 /其他日韩台食品▪️韩国午餐肉:识食一定会拣呢款午餐肉,自家煮餐蛋面真系必备!▪️韩国辣椒酱:1盒成500克,加泡菜拌饭食都唔错。▪️日本低卡蒟蒻面:呢排得闲就减吓肥,唔得闲就照食到好饱,所以一次过
✍🏻 /软壳蟹牛油果蛋沙律烤脆三文治
✍🏻 /酱油小鱼干
▪️价钱:HK$68
▪️美味指数:♥♥♥♥♥
✍🏻 /其他日韩台食品
▪️韩国辣椒酱:1盒成500克,加泡菜拌饭食都唔错。
▪️日本低卡蒟蒻面:呢排得闲就减吓肥,唔得闲就照食到好饱,所以一次过买咗3包蒟蒻面,希望可以增加减肥决心,而且做到减肥之余又唔会饿亲个肚仔🤰✨