🌖龙虾汤 $38龙虾汤香滑浓郁,里面仲有粒粒虾肉,但记得要趁热饮,始终鲜味容易变腥味。🌖Duck & Croffle $226除左原只油封鸭腿配牛角包窝夫🧇外,仲有只煎太阳蛋及糖浆。油封鸭腿完全唔油腻,皮下脂肪基本上完全不存在,肉质紧致得黎唔会干柴;配上香脆窝夫同流心太阳蛋,有多重口感;糖浆有质素,食落唔会太甜又唔涸喉,似乎系枫糖浆,就算食完个窝夫都情不自禁地食埋余下嘅糖浆😛。🌖巴马火腿Pizza $98一份六件,饼底够薄够脆,满满嘅芝士上有一大片巴马芝士,够晒足料,唯一投诉就系因为太足料所以味道较咸,加埋蜜瓜或者将火腿份量减半会更好。🌗咸蛋黄单骨鸡翼 $78闻落好香咸蛋黄味,咸蛋黄充分覆盖住鸡翼嘅各个表面,而且唔容易剥落;入口唔油腻,层coating 有幼细嘅沙粒感,略嫌唔够咸😮,但唔咸又可以两个人都食晒成份,自己都觉得自己好难满足🤣。🌗巴西山度士咖啡 $50本身唔太识饮咖啡,浅尝朋友嘅咖啡觉得味道较淡,酸味唔重容易入口,就算放凉左都唔会变酸。

龙虾汤

咸蛋黄单骨鸡翼

🌗咸蛋黄单骨鸡翼 $78

巴西山度士咖啡

🌗巴西山度士咖啡 $50

$248.5 (晚餐)
龙虾汤
Duck & Croffle