🔸两个人$150有找,食晒芋泥吐司,干拌面,台式蛋饼,仙草冻等等令人好挂住台湾嘅美食😍有埋台式饮品,真系做到?系真系得嘅💪🏻仲要食到劲饱差啲食唔晒!!今次都系外卖推介系列,就系「你妳」❤️🔸之前都有食过佢地本身第二间嘅堂食,而呢间黄埔分店系外卖店嚟,有好多组合优惠令到佢抵上加抵😛主食方面叫咗皇牌芋泥肉松吐司,干拌面同台式芝士蛋饼🤤最大赞一定系吐司啦,之前荃湾成日快速沽清想食都食唔到,今次食到真系闻名不如见到👍🏻👍🏻芋泥肉松都超厚料,而芋泥系好足料果种,满分!干拌面同蛋饼就正常水准,充满地道风味~我用嚟食干拌面嘅𩠌有花枝丸同腐皮卷😁两款都几好在于首先佢只花枝丸真系有好多花枝系入面,平时其他地方食到嘅系无咁足;而腐皮卷系韭菜风味都几特别😋🔸最后埋尾有小布丁芋圆仙草冻,葡萄柚乌龙茶同埋白桃绿茶。钟意佢啲台式饮品个味系清新同唔会好假,而仙草冻水准中上😋总结系真系抵到爆就可以食晒全台湾,仲要食物水准好高,真心值得推介👍🏻