🥘香港地要揾到性价比高嘅边炉好似愈嚟愈难,逐碟叫嘅火锅好似闲闲地都要食几百蚊咁;而任食嘅火锅又好似好易中伏咁😭今次推介一间半放题边炉应该可以满足到大家☺️个玩法好简单,佢有一堆贵价靓嘢系预设比你,然后你再可以任食其他𩠌同配料😋非繁忙时间每位只需$238起,呢个价坚吸引🙊🍲煲底:先拣一个煲先,有鸡有鸭有牛腩,我就拣咗胡椒卜卜蚬👍🏻一嚟讲钟意食蚬,二嚟觉得一开头唔好食咁饱,之后先试到多啲嘢😆蚬大约30只都十分新鲜,配胡椒调味好开胃😋🦀送面包蟹:呢期系蟹嘅季节,佢每枱都会送面包🦀🦀又多膏又多肉,配小小醋真系极为鲜甜(唔知送到几时,订座前可以问下)🛥时令海鲜拼盘:每枱都每有四份时令海鲜😚我今次食到嘅系鲍鱼,海虾,大蚬同扇贝~全部质素都好好无得弹,尤其钟意个鲍鱼,又甜又弹牙!总括而言系一个好新鲜嘅海鲜拼盘,好满意❤️🍗肉拼盘:有得拣全牛,或者全猪,而我当然系猪牛都要🙊本人高度评价佢个黑毛猪肉,算系我打边炉食过最好食嘅猪肉片之一,仲要够大块~另外有一份系和牛嚟,但一啲都唔吝啬,比得好大块,同猪肉份量一样!最后系牛舌芯,质素都唔错🤓🥟手工丸饺拼盘:呢个十个赞👍🏻👍🏻👍🏻全部都款式特别又好食,食得出店家嘅

🥟手工丸饺拼盘:呢个十个赞👍🏻👍🏻👍🏻全部都款式特别又好食,食得出店家嘅用心!墨丸有好重黑松露味,牛丸竟然系芝心,而虾丸劲足料🤤而饺系仲特别,一款系正常鱼皮饺,一款系XO酱带子,最后一款我最钟意,系叫泰皇鲜虾云吞,佢系有小小辣味嘅鲜虾云吞,一绝😍

🍲放题时间:食完晒上面就可以自己再任叫任食啦!可以免费任食嘅配料选择都十分之多,想继续食肉嘅可以叫肥牛,鸡件,猪颈肉,猪肚等等,实满足到食肉兽ssssss😈但我觉得食够肉啦,所以就主攻其他款式,特别想推介嘅有广岛蚝,墨鱼须(有酒嘅调味几特别),猪红同牛柏叶👍🏻
  • 海鲜拼盘
  • 手工丸饺拼盘