讲真我都几钟意去放题,可以任叫野食又唔驶睇价钱,真系好啱食餐劲,舒下压!见到呢间放题有优惠,$189就可以任食3个钟,刺身、寿司、串烧、即炸天妇罗、西式小食咩都有,真心正!(另加$89服务费)入座就会送日式和牛寿喜烧锅/鳕场松叶蟹海鲜锅,之后可以点火锅配料渌!另外仲有每位海胆/生蚝x1,个人觉得放题水准来说,海胆质素都唔错!【大大盘厚切刺身】刺身水准几好,推介:🍣 挪威厚切三文鱼:系厚切的,texture几新鲜🍣北海道带子:用原个柠檬🍋盛载,带子本身超厚超鲜甜,加上柠檬香,令味道升华🍣另外鲷刺身都厚身,味道鲜甜另外寿司款都唔错:🍣花之恋- 包住的三文鱼厚厚的,难得是饭量唔多,唔怕食得好饱🍣海胆手卷- 海胆几creamy,唔会腥,饭量同样唔多,系疯狂食海胆之选🤪【有水准熟食】熟食都好多选择,有炸物、西式野食、即点即炸天妇罗等等。个人最钟意以下几款: 香草烧羊架-估唔到系大大块,肉质软嫩厚身,烧到好够香日本蕃薯仔-一份分量其实都好多~粒粒甜甜的青口-大大粒几新鲜,水准唔错【非一般服务】值得一赞嘅系,服务系非一般放题服务,店员好好礼貌之余,仲会照顾好每抬需要,及时处理收碟、清洁之类!真心性价
讲真我都几钟意去放题,可以任叫野食又唔驶睇价钱,真系好啱食餐劲,舒下压!见到呢间放题有优惠,$189就可以任食3个钟,刺身寿司、串烧、即炸天妇罗、西式小食咩都有,真心正!(另加$89服务费)
刺身

【大大盘厚切刺身

刺身水准几好,推介:
🍣 挪威厚切三文鱼:系厚切的,texture几新鲜
🍣另外鲷刺身都厚身,味道鲜甜

另外寿司款都唔错:
🍣花之恋
- 包住的三文鱼厚厚的,难得是饭量唔多,唔怕食得好饱
🍣海胆手卷

【有水准熟食】

香草烧羊架
-估唔到系大大块,肉质软嫩厚身,烧到好够香

日本蕃薯仔
-一份分量其实都好多~粒粒甜甜的

青口
-大大粒几新鲜,水准唔错

【非一般服务】

真心性价比超好放题,下次再来~
刺身