餐厅: Le Cafe (香港諾富特世紀酒店)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
有冇朋友同我一样好钟意食新加坡菜?😆 原来依家自助餐都有新加坡菜!最近同男朋友去咗湾仔香港诺富特世纪Novotel Century Hong Kong 嘅The Le Café食自助餐😋 赞好酒店社交平台即享45折超抵食!仲有即开生蚝任食😛 净系食生蚝都超值~🦪呢度环境坐得舒适 亦有饮品任饮🥰佢由8月1日至9月30日Le Café咖啡厅推出「星洲滋味自助飨宴」主题自助晚餐🇸🇬 有各式各样嘅新加坡菜式 例如辣椒炒蟹🦀烤参巴魔鬼鱼🐟肉骨茶🤎海南鸡饭🐓即制海鲜喇沙🍜斑斓饭etc💚仲有我同男朋友都觉得好好食嘅蟹肉炸馒头!!当然唔少得沙律 芝士 意粉 汤同埋大量甜品😋「星洲滋味自助飨宴」主题自助晚餐海鲜/刺身有新鲜即开生蚝 唔腥仲带有海水味 回本之选😆 另外长脚蟹脚都好鲜甜 亦有螺 鲜虾🦐等等~ 另外仲有辣椒炒蟹 🦀 刺身好鲜甜同肥美 我特别钟意佢嘅三文鱼同大大只嘅甜虾😋热荤有烧肉 海南鸡饭 蒸鱼 串烧等等 比较特别嘅仲有肉骨茶 即制海鲜喇沙 🍜 同好香椰汁味嘅绿色斑兰饭😆💚 另外蟹肉炸馒头香脆又惹味!另外印象深刻嘅仲有蟹粉豆腐同即烤pizza~~甜品有松软嘅斑兰蛋糕 西瓜凉粉 榴梿千层蛋糕 面

「星洲滋味自助飨宴」主题自助晚餐

海鲜/刺身

生蚝
热荤

甜品
有松软嘅斑兰蛋糕 西瓜凉粉 榴梿千层蛋糕 面包布甸 草莓乳酪蛋糕 榴梿泡芙 朱古力挞 西米露糕等等🍰 仲有好特别嘅自助pancake机🥞🤣挥下只手就会有Pancake出嚟好得意xd 同埋仲有好多movenpick雪糕🍨
斑兰蛋糕

[以下为45折后折实价]

成人:每位港币389
小童:每位港币 253
(星期一至四)

成人:每位港币428
小童:每位港币 253
(星期五至日、公众假期及其前夕)

供应时间:晚上6时30分至晚上9时30分

斑兰蛋糕