2023-12-01
🎃 (~'ω')~万圣节!即叫即制嘅人气酸种手工Pizza店推出咗⚡️期间限定⚡️美式芝士汉堡披萨!📣各位芝士控!! Burger控!! Pizza控!! 快啲跟住Fairy黎啦!!!🧚🏻♀️~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~🧚🏻♀️🔸美式芝士汉堡薄饼 $160USDA汉堡牛肉|水牛芝士|车打芝士|焦糖洋葱|香脆洋葱|酸瓜|粒粒番茄|神秘汉堡酱Burger x Pizza搭配好新奇,但系意外地非常之match👻!绝对可以一次过满足你呢两个愿望啊!味道方面唔错!汉堡扒juicy、牛肉味浓郁,🧀再加埋拉丝嘅芝士,食落超有满足感啊!Dough Bros嘅酸种披萨底就一如既往出色,Airfryer加热后,披萨皮香脆干身,😼即使系呢款邪恶嘅汉堡披萨,亦唔会有成手油淋淋嘅负罪感՞ټ՞)!🖐🏻不过略嫌可惜嘅系汉堡肉排比想像中少,☝🏻加埋估计只有一块完整肉排。但整体黎讲,呢个芝士汉堡薄饼都值得一试架!🧚🏻♀️~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~🧚🏻♀️希望大家钟意我嘅食评!如果你试过呢个美式芝士汉堡薄饼,记得留言分享你嘅感受喔!🤤🫶🏻🫶🏻✏️整体评分:4分💸人均消费:$100~$2
🔸美式芝士汉堡薄饼 $160
✏️整体评分:4分
💸人均消费:$100~$200
📍地点:Dough Bros Pizza & Doughnuts (皇后大道中)
中环皇后大道中151-155号地舖