2024-06-28
🍋【 𝒇𝒓𝒆𝒔𝒉𝒕𝒆𝒂 𝒃𝒚 𝒉𝒂𝒑𝒑𝒚𝒍𝒆𝒎𝒐𝒏 】 🍋⋄ —————⧫♟⧫————— ⋄❝手造鲜作 酸甜满杯❞𝒇𝒓𝒆𝒔𝒉𝒕𝒆𝒂 𝒃𝒚 𝒉𝒂𝒑𝒑𝒚𝒍𝒆𝒎𝒐𝒏 喺六月刚推出咗季节性饮品「甜香椰椰」,包括:「椰椰菠萝沙冰」及「椰椰红豆仙草沙冰」😍天气咁热,我拣咗杯「椰椰菠萝沙冰」消暑消暑☀️以浓郁香醇嘅椰奶作主调🥥配清新酸酸甜甜嘅菠萝🍍再加入西米、粉条,口感丰富,妥妥的东南亚风味🏝️💚❤️另外「OREO 脆脆蛋糕深焙奶茶」系热卖常驻款🔥大理石纹路超靓🤩加入蛋糕浆,口感劲顺滑,深焙奶茶亦零舍香浓😋⋄ ┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄🥥椰椰菠萝沙冰🍍($38)🍪OREO 脆脆蛋糕深焙奶茶🧋($36/L)⋄ ┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄⋄📍地址:freshtea by happylemon (沙田第一城) 沙田银城街1-2号置富第一城地下G47号舖⋄
⋄ —————⧫♟⧫————— ⋄
❝手造鲜作 酸甜满杯❞
⋄ ┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄
🥥椰椰菠萝沙冰🍍($38)
🍪OREO 脆脆蛋糕深焙奶茶🧋($36/L)
⋄ ┄ ┄ ┄ ┄ ❖ ┄ ┄ ┄ ┄ ⋄
⋄