餐厅: Simp.lane
资讯:

【🐱Simp.Lane猫里|与猫猫午餐】观塘骏业里嘅Simp.Lane猫里,餐单有生酮选择,店内仲有两只猫猫,食完饭可以望吓小动物,人都开心啲!猫猫住在玻璃屋里面,唔会走出嚟的,怕猫嘅朋友都可以嚟㗎。食咗咩?😽太阳蛋黄姜鸡扒椰菜花饭椰菜花一睇就知系生酮之选,要炒得好食一啲唔唔容易,Simp.Lane大厨不单止约椰菜花炒得干身,而且仲炒到一份惹味感觉,黄姜味又唔会太重,淡淡的仲有少少咖哩感觉,鸡扒煎得好好,配埋太阳蛋,完美😍!..😽盐酥大鸡髀便当大过我块面嘅鸡髀、东坡肉、卤蛋、粟米粒粒拼白饭。鸡髀隔住个芒都觉震撼呀!..😽黑糖牛角酥窝夫加麻糬牛角酥窝夫口碑好好,必点㗎!今次加埋麻糬,烟烟韧韧,两个人share快乐提升,因罪恶感减半🤭!😽抹茶鲜奶、意式雪糕咖啡(Affogato)🐱Simp.Lane📍观塘骏业里6号富利工业大厦11楼C号铺
【🐱Simp.Lane猫里|与猫猫午餐】

猫猫住在玻璃屋里面,唔会走出嚟的,怕猫嘅朋友都可以嚟㗎。

食咗咩?
😽太阳蛋黄姜鸡扒椰菜花饭

😽盐酥大鸡髀便当

😽黑糖牛角酥窝夫加麻糬

😽抹茶鲜奶、意式雪糕咖啡(Affogato)

🐱Simp.Lane
📍观塘骏业里6号富利工业大厦11楼C号铺