得知小店9月30号正式结业,揾个机会嚟。有啲支持系为左好好道别,让对方知道到最后一刻,即使无奈或种种原因,都唔系冷清离场。橙色eye catching嘅Cheeky Pasta🧡主要做外卖生意,当然都可以坐喺小店嘅折板枱食,虽然露天,但当日都未算非常热,反而几有food truck feel🚚肉丸尚算juicy,唔会太咸;水牛城鸡翼比想像中偏酸同辣;幼身薯条有埋薯仔皮, 即叫即炸热辣辣,但一冻就硬哂要食快啲~份量嚟讲女仔岩岩好,但男仔未必够若论食物,有好有坏,但吸引我地嘅系老板好nice、贴心同有态度🔥! 当日都有熟客专登嚟探佢地,老土讲句,好味在于份人情味💛🇭🇰〔𝙼𝚎𝚊𝚝𝚋𝚊𝚕𝚕 𝚜𝚙𝚊𝚐𝚑𝚎𝚝𝚝𝚒 $𝟼𝟶 〕〔𝙱𝚒𝚐 𝙵𝚊𝚝 𝚜𝚔𝚒𝚗 𝚘𝚗 𝚌𝚑𝚒𝚙𝚜 $𝟹𝟻〕〔𝙱𝚞𝚏𝚏𝚊𝚕𝚘 𝚠𝚒𝚗𝚐𝚜 $𝟻𝟸/𝟼𝚙𝚌𝚜〕All the best💛

𝙱𝚒𝚐 𝙵𝚊𝚝 𝚜𝚔𝚒𝚗 𝚘𝚗 𝚌𝚑𝚒𝚙𝚜
𝙼𝚎𝚊𝚝𝚋𝚊𝚕𝚕 𝚜𝚙𝚊𝚐𝚑𝚎𝚝𝚝𝚒