2024-10-30
虽然院长kaho🍊1026生日已经过咗,但作为新加入既院友都想出个post纪念吓啲个生日应援cafe🧡同埋啲间cafe专为唔同明星应援,大家可以密切留意嚟支持自己钟意既偶像🤩!🥢灸烧鳗鱼伴拉面:$108卖相同口感都几似大阪烧🤩!啲蛋丝脆卜卜,几特别👍🏻。沙律酱份量啱啱好,用咗紫菜包住嚿鳗鱼同拉面一齐食😋!🍇巨蜂提子鲜奶梳打:$45紫要你不尴尬💜杯野饮系其中一杯应援饮品,当然要叫🤩🤣!紫色梳打都几打卡able!另外我哋仲叫咗🥢烟三文鱼芝士忌廉明太子乌冬:$108🍯柚子蜂蜜梳打:$40总结:Cafe环境唔算大,有7张枱!以蓝色为主,几钟意啲云朵☁️灯!店员好好人,怕我哋坐得迫,换咗张阔落啲既位方便我同kaho影相打卡📸👍🏻!推荐大家可以趁有半天空档,喺到chill吓,如撞正自己钟意既明星应援相信更perfect🤩!
🥢灸烧鳗鱼伴拉面:$108
🍇巨蜂提子鲜奶梳打:$45