之前一直好想试下"打印饮品", 今日去尖沙咀shopping, 经过见到新开呢间cafe, 门外摆左宣传牌, Lunch set价钱大概都系HK$49起! 而且最吸引既系套餐另加HK$19就可以升级享用打印饮品!! 呢度有提供各式饭类、意粉类、扒类等套餐, 而今次我就拣左最贵既餐 - 安格斯肉眼扒套餐! 不过最令我期待既当然系杯打印饮品啦!!店员简单介绍"打印饮品"落order既程序:首先系手机下载Apps <Selfie Cafe>/亦可选择Whatsapp形式发送至餐厅, 选择即时自拍或自己中意既照片,输入简单资料, 确认发送, 最后系Menu上选择"自拍系列"既饮品类型, 向店员下单, 打印饮品的制作过程大约15分钟就完成了! 饮品可选择热饮或冻饮, 建议选择冻饮可令打印照片清晰度更高!【安格斯肉眼扒】会员价HK$148 肉眼扒以洋葱汁淋上面, 我今次Order系叫5成熟, 但都冇咩血水出, 熟既程度近乎8成半, 不过都算几林, 略带juicy, 牛味唔算太重~ 但配上洋葱汁, 味道又几夹...而我一心黎试既"打印饮品"竟成为主菜, 成为焦点! 我既打印饮品送上前

店员简单介绍"打印饮品"落order既程序:

【安格斯肉眼扒】会员价HK$148

而我一心黎试既"打印饮品"竟成为主菜, 成为焦点! 我既打印饮品送上前时, 我第一个反应系"哗!!!好靓啊!!!", 张相既清晰度比想像中更加清晰! 令我忍唔住为呢杯野饮多影几张相!! 真令人有种唔舍得饮既感觉!!

今次我拣左【樱花皇后奶茶】, 饮用前需均匀搅拌, 面层味道近似云呢拿Cream, 饮用时更为香滑, 仔细品尝的确有微微既花味, 整体味道似饮紧奶盖奶茶, 又真系几好饮~

以尖沙咀地舖黎计, 呢间Cafe Lunch set价钱算系几抵, 而且享用特别既打印饮品都系加HK$19, 价钱亦唔贵, 值得前来一试!!