📍#The Captain’s House (大围)大围车公庙路18号围方3楼321A号舖♡人均消费: $869 @ 2▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️The Captain’s House 岀名食海鲜🦞其中手摇海鲜袋就系佢哋既signature ,几乎每枱都会点😋✨#浅尝拼盘💰$328浅尝拼盘包括多款海鲜,一次过满足晒所有愿望😝 包括有海蚬、青口、八爪鱼仔、海虾、翡翠螺、小龙虾仔,亦有粟米、猪肉香肠、薯仔。我哋order 左经典惹味酱汁既中辣,酱汁非常惹味,又香又辣,好食🤤✨#羽衣甘蓝蓝莓沙律💰$138必点!沙律材料非常丰富🥗 除左羽衣甘蓝 亦有生菜、蓝莓、无花果、提子干及坚果等,材料新鲜,口感丰富。✨#手拆蟹钳蟹膏意大利烩饭💰$148risotto 饭质软绵,完全同个汁融为一体,啖啖蟹味~✨#夏威夷风炉烤鸡翼💰$98鸡翼用上单骨,更容易食之余亦更入味,且夏威夷汁有特色,但味道偏咸。✨#流心朱古力蛋糕配雪糕💰$78心太软焗得唔错,唔会太甜同时又流心效果,亦配有云厘拿雪糕同鲜果。▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️

📍#The Captain’s House (大围)
大围车公庙路18号围方3楼321A号舖

♡人均消费: $869 @ 2

▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️

✨#浅尝拼盘💰$328

✨#羽衣甘蓝蓝莓沙律💰$138

✨#手拆蟹钳蟹膏意大利烩饭💰$148
risotto 饭质软绵,完全同个汁融为一体,啖啖蟹味~

✨#夏威夷风炉烤鸡翼💰$98

✨#流心朱古力蛋糕配雪糕💰$78