餐厅: SP_CE cafe & lounge
资讯:

Lasagna Bolognese 💰118比较干身 食落千层面层同层中间既馅唔算话多 口感唔够丰富 正正常常~Black Truffle Scramble Egg Bagel 🥯 💰108呢个系大家去都会试既Bagel,一上台已经好香黑松露味👀 炒蛋食落亦好香松露味之余够滑身 但食多少少略嫌有少少腻 而个bagel 食落就冇乜惊喜🤧Crab Guacamole 🥑 💰138呢一个都系呢度必食之一😚 但呢个真系冇介绍错! 我同fd子都觉得好好食😋佢蟹肉牛油果同个芝士脆片好match🤩 而且蟹肉味好岀,牛油果亦无苦味 但又唔会令其中一样食物喧宾夺主又可以突显到每样食物嘅味道😳另外啲配菜加蕃茄仔配埋面头个酱都岀色 大推呢个!🤓Baileys Latte (Set drink +💰30)第一次饮热既baileys latte,但有几好饮㖞😳 佢唔会好甜,亦有少少咖啡嘅香味 奶味偏重~~Espresso Tonic 💰58杯tonic都几好饮😳 啡底唔会有豆嘅㶶味 好易入口 饮落易都有fresh既感觉😚Ps 我哋去𠮶日有落雨,坐正open area 都见到有啲昆虫😰 但户外真系冇办法,如果撞正

Lasagna Bolognese 💰118

Crab Guacamole 🥑 💰138

另外啲配菜加蕃茄仔配埋面头个酱都岀色 大推呢个!🤓

Espresso Tonic 💰58

Ps 我哋去𠮶日有落雨,坐正open area 都见到有啲昆虫😰 但户外真系冇办法,如果撞正落雨,惊昆虫嘅建议拣返室内坐😳😳
$250 (早餐)