依家无得飞✈️好多朋友都会选择去staycation我地都唔例外 👧🏻呢排去左呢间酒店继琴日嘅三道菜晚餐之后 我地今日会介绍埋自助早餐早餐时段分左两个 我地就拣左round 2我地去到嘅时候都几多人都要排一段时间队先入得😮‍💨👧🏻 #feiching_staycation👦🏻👧🏻 #feiching_foodie西餐👦🏻🌟Buffet breakfast成个早餐最得👧🏻心嘅系佢地嘅鸡蛋🥚煮法超级多有成6 种 普通酒店都系 两三种 呢个加分加分💓👧🏻觉得水波蛋 就有d淡 唔太有味反而蛋白俺列同三蛋就俺列比较出色😝仲可以拣埋自己钟意嘅配料添☺️至于其他饮品 同埋中餐 面食 都样样齐普遍都系正常酒店水准🤣唯一惊喜位系佢地嘅甜品竟然有Häagen-Dazs雪糕🤩呢个真系意想不到 因为平时早餐通常都唔会有雪糕💕整体黎讲食物嘅质素都不错😉但餐厅嘅入座安排如果可以提升会更好 📎staycation 资讯今次join 左嘅系海景嘉福洲际酒店嘅staycation package成个package $1782 入住期间会包三餐🤩双人Moet & Chandon香槟下午茶双人3道菜海鲜晚餐连Moet &
依家无得飞✈️好多朋友都会选择去staycation

成个package $1782 入住期间会包三餐🤩
双人Moet & Chandon香槟下午茶
双人3道菜海鲜晚餐连Moet & Chandon香槟2杯
双人自助早餐
同埋 会送一支大概200mL 嘅Moet & Chandon香槟比大家拎走
提提大家 如果想加床 可以预先致电酒店book 埋架
⚠️注意:不是广告

📍#尖沙咀 #尖东

📌海景嘉福洲际酒店Theo Mistral By Theo Randall或Club InterContinental洲际行政俱乐部
尖沙咀么地道70号
🚇尖东港铁站 (P1 出口) 及红磡港铁站大概十分钟路程