系铜锣湾同朋友想食冇咁HEAVY 又静D既地方行到Fashion Walk 既尽头 有一间意大利菜 - PAPISlow Cooked Italian Egg, Spinach, Eggplant & Pine Nut Salad $128 意大利软心蛋, 菠菜, 茄子及松子仁沙律 整个沙律的Presentation十分悦目 中间的意大利软心蛋水漾荡荡,好令人著迷 Baby Spinach 颜色翠绿,入口爽脆新鲜,完全没有苦味 菜堆中埋了一块大茄子加埋我最喜爱的松子仁,软硬口感交织 将个沙律捞埋意大利软心蛋口感即时变得creamy 微微酸酸的沙律汁 很是开胃 为今晚打咗个好好嘅头阵Deep-Fried white Bait $78 香炸白饭鱼 白饭鱼的Size份量十足,Size比平时食到细细条既白饭鱼仔粗身得多 白饭鱼炸到外脆内软 没有加太多既调味,可以食得到白饭鱼的味道 可以感受到鱼肉的质感口感Fresh Italian Sausage & Button Mushroom Pizza $188 意大利鲜肉肠及白菌薄饼 个人非常喜欢食意大利既正宗薄身薄饼,感觉无咁肥腻同无咁滞,可以食多
系铜锣湾同朋友想食冇咁HEAVY 又静D既地方

意大利软心蛋, 菠菜, 茄子及松子仁沙律

Deep-Fried white Bait $78
香炸白饭鱼

白饭鱼炸到外脆内软 没有加太多既调味,
可以食得到白饭鱼的味道 可以感受到鱼肉的质感口感

意大利鲜肉肠及白菌薄饼

个人非常喜欢食意大利既正宗薄身薄饼,感觉无咁肥腻同无咁滞,可以食多几块
嗅觉:一上枱已经香气扑鼻
视觉:薄饼有八块,整个Pizza上面敷满了浓浓嘅芝士 新鲜既意大利鲜肉肠 & 白菌
味觉:味道丰富 最特别是新鲜既意大利鲜肉肠 平时比较小有 没有那么咸
而且Italian Sausage 系我Top 3 必选Topping 非常钟意 热腾腾的薄饼,薄饼边焗到脆脆的,很滋味

餐厅内环境格局舒适阔落,枱同枱之间有足够既空间感,私隐度很高
 餐厅有2层, 2楼环境更静更有落地玻璃 非常有View

更有VIP Room 最适合大班人食饭开派对,都唔怕嘈到人