呢间曾经入选到全球最佳汉堡 食完嘅感想系 我都会投佢一票😝 Honbo汉堡2.0🍔 单点$168 套餐$218(另加一)超 厚 牛 肉(*_*)总共有四块smash patties 胃口细嘅人要三思🤣牛肉好香 未食 就咁摆前已经闻到😳食落系有惊艳嘅感觉面包都系好高质 好回弹 直程想单买! 芝士汉堡🍔单点$98 套餐$148(另加一)呢款牛肉系厚身 多啲肉汁 一样系好香牛味 只系冇咁香口相对清新啲 妈妈表示偏好呢款😝 芝士薯宝 跟餐+20分量又系好多🤣🤣因为我系薯饼fans 而薯宝系迷你版嘅薯宝 所以我都系超钟意呢个😝不过唔加芝士都ok 台面已经有番茄/芥末酱 一样好夹 卷心菜沙律 跟餐+$0好彩拣咗沙律🤣分量细啲 而且酸酸地 好啱配咁邪恶嘅嘢😚 苹果批冰茶 跟餐+$12饮品卖相好靓 好浓肉桂味 味道偏甜 饮完又想食多两啖汉堡🤤 柠檬冰茶 跟餐+$12即系iced tea+lemonade 酸酸甜甜 应该冇人唔钟意😋 价钱一定贵过麦当劳🤣不过高质好多同埋分量真系好大 两个人午餐食完饱到反艇 晚餐都食唔到🤣🤣计落都抵同埋店员好好 会问顾客好唔好食😳 然后讲解话 餐牌上所有都系自家制每朝搅
呢间曾经入选到全球最佳汉堡
食完嘅感想系 我都会投佢一票😝

Honbo 2.0

超 厚 牛 肉(*_*)
总共有四块smash patties 胃口细嘅人要三思🤣
牛肉好香 未食 就咁摆前已经闻到😳
食落系有惊艳嘅感觉
面包都系好高质 好回弹 直程想单买!

芝士汉堡🍔单点$98 套餐$148(另加一)

芝士汉堡

酸酸甜甜 应该冇人唔钟意😋

价钱一定贵过麦当劳🤣不过高质好多
同埋店员好好 会问顾客好唔好食😳
然后讲解话 餐牌上所有都系自家制
每朝搅碎牛肉 因为牛肉本身质量好 只系简单用盐+黑椒调味就可以
佢讲解得好有热诚 听佢讲完 觉得个汉堡都特别好味咁😋
连平时麻麻地汉堡嘅妈妈都话想encore🤣