2023-12-15
📍地址: 中环荷李活道10号大馆5座E仓地舖✿😋味道😋:3/5✿🏙️环境🏙️:3/5✿🤵🏻服务🤵🏻♂️:3/5✿👀卖相👀:3/5✿💰价位💰:3/5↠⏰时段: Tea 14:30↞ ✦✧ On The Hill Coffee Bar 位于大馆 E 仓,其实是监仓 cafe,因为cafe两边喺一列打通囚室,以白色墙身加埋黑色铁闸配银色枱櫈,配合返监仓嘅装修。—————————————————————🥓🥖☕️🥛❝Pork tender bone baguette + Flat White set❞ $88☞ 呢个酱香猪软骨法包🥖食落普普通通,食落好似食紧沙嗲牛肉面包咁,但杯咖啡就真系好唔错,因为佢哋用咗whiskey blend嘅咖啡豆,饮落嘅咖啡豆好香浓,口感都好顺滑。—————————————————————🧀🥖🥩🍴❝Cheesy hot beef baguette + Iced latte set❞ $93☞ 呢个双重芝士炙烧牛肉法包,都系普普通通,虽然上面好多芝士,但系食落觉得格格不入;另外呢杯冻嘅鲜奶咖啡,配咗冻饮咖啡豆相对地个味冇咁出。
✿😋味道😋:3/5
✿🏙️环境🏙️:3/5